Happy Death Day (SUA, 2017)

Posterul oficial

Detalii

Vineri, 20 octombrie
Ora 23.00
Teatrul Sică Alexandrescu
PREMIERĂ NAȚIONALĂ (în afara competiției)

Durata: 1 h 36 min
Preț bilet: 10 LEI

Filmografie

Gen: Thriller
Cu: Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine, Charles Aitken, Laura Clifton
Regia: Christopher Landon
Scenariul: Scott Lobdell și Christopher Landon
Producător: Jason Blum
Producători executivi: Angela Mancuso, John Baldecchi, Couper Samuelson, Jeanette Volturno, Seth William Meier

Casa de producție Blumhouse (care are în portofoliu Split, Get Out, Whiplash) ne prezintă ZI DE NAȘTERE MORTALĂ, un thriller care aduce un suflu proaspăt în categoria sa.

ZI DE NAȘTERE MORTALĂ e regizat de Christopher Landon (Paranormal Activity: The Marked Ones), după un scenariu scris de Lobdell și Landon.

O studentă la colegiu (Jessica Rothe, La La Land), retrăiește ziua în care e ucisă cu detalii extraordinar de precise și de înfricoșătoare, până ce reușește să descopere identitatea ucigașului său.

Întorcându-se la sororitatea ei, – sub privirile dezaprobatoare ale colegei de cameră Lori și ale președintei casei Danielle) – Tree trece prin rutina zilnică unui student obișnuit. Dar pe măsură ce trăiește totul de la activiștii din campus, la flirtul cu profesorul Gregory, nu poate să nu simtă că a trăit déjà aceastăzi.

Când Tree este gata să spună noapte bună acestei bizare zi de naștere, ea este ucisă cu bestialitate de un străin mascat… doar ca să se trezească înapoi în camera singurei persoane în viață care crede, de asemenea, că se confruntă cu ceva straniu de imposibil.

Pe măsură ce descoperirile zilnice ale lui Tree o aduc din ce în ce mai aproape de adevăratul său ucigaș, ea trebuie să își înfrunte inhibițiile pentru a înfrunta cea mai mare teamă a oricărui om. Dacă reușește să își demaște ucigașul și să oprească toată această nebunie, ea va reuși să pună capăt la ceea ce a devenit propriul său iad. Dacă ea nu va reuși, va fi blocată într-o buclă nebună, retrăind un cosmar morbid care a devenit ziua morții ei.

Trailer oficial

Galerie foto

X