Posterul oficial

Detalii

Miercuri, 18 octombrie
Ora 19.00
Teatrul Sică Alexandrescu
AVANPREMIERĂ NAȚIONALĂ

Durata: 2 h 1 min
Preț bilet: 20 LEI

Filmografie

Cu: Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris și Michelle Pfeiffer
Regia: Darren Aronofsky
Scenariul: Darren Aronofsky
Producători: Darren Aronofsky, Scott Franklin, Ari Handel

mother! începe ca o poveste de cameră despre căsătorie. În centrul său se află o femeie căreia i se cere să dea și să dea și să dea până când nu mai are ce da. Într-un final, povestea de cameră nu mai poate cuprinde presiunea care fierbe în interior. Devine altceva…”
Scenarist/Regizor Darren Aronofsky

Relația unui cuplu e pusă la grea încercare când în casă le sosesc oaspeți neinvitați, care le vor da peste cap existența liniștită. Un thriller psihologic tulburător despre iubire, devotament și sacrificiu, scris și regizat de Darren Aronofsky (Black Swan, Requiem for a Dream), în care îi putem vedea pe Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris și Michelle Pfeiffer. Un thriller psihologic extrem de captivant despre dragoste, devoţiune şi sacrificiu.

S-a scris despre Mother!
„Jennifer Lawrence ne dă aici ce-a mai bună interpretare a sa ”
„O mostră glorioasă de nebunie cinematografică.”
„O încântătoare, înspăimântătoare și aproape incredibilă satiră a faimei.”
„Nu e nicio îndoială că Mother! e un film care te provoacă intelectual, cu o viziune artistică ambiţioasă, deşi ar putea fi prea sălbatic pentru gusturile mainstream.”
„Ezit să îl calific drept cel mai prost film al anului atunci calificativul de cel mai prost film al secolului i se potriveşte chiar mai bine.”
„Dacă îi dai unui puşti extrem de deştept de 15 ani o traistă de ierburi necunoscute s-o fumeze şi 40 de milioane de dolari să se joace cu ei, Mother! ar fi rezultatul.”
„Pe alocuri oribil, pe alocuri hipnotic, de cele mai multe ori siderant şi, în general, ca nimic altceva făcut până acum.”
„Aronofsky abordează brutalitatea faimei şi a fanilor şi conflictul pe care acestea îl aduc în societatea noastră din ce în ce mai individualistă, ale cărei reflexe sociale s-au evaporat şi al cărei respect de sine depinde de forţe externe.”

Trailer oficial

Galerie foto

X