The Wanderers (Romania, 2017)

Posterul oficial

Detalii

Sâmbătă, 21 octombrie
Ora 20.00
Teatrul Sică Alexandrescu
Competiția lungmetraj

Durata: 1 h 45 min
Preț bilet: 10 LEI
Proiecție specială
Invitați speciali: ARMAND ASSANTE și echipa filmului
Q and A după film

Filmografie

Cu: Armand Assante, Lior Ashkenazi, Branko Djuric, Razvan Vasilescu, Raluca Aprodu, Bae Jung Hwa, Hi Jae Sun, Oana Marcu
Regia: Dragos Buliga
Scenariul: Octav Gheorghe
Producători executivi: Andrei Boncea, Catalin Catoiu, Dragos Buliga

Filmul este un thriller misterios, unde descoperim povestea lui Louis Moudon (Armand Assante), un aspru vânător de vampir și Robert Landau (Lior Ashkenazi), jurnalist, care călătoresc într-un sat retras din Transilvania pentru a desluși misterul care înconjoară un eveniment straniu care s-a întâmplat recent în Castelul Zalesky.

Ei sunt ghidați de o tânăra româncă, Sorana, și li se alătură echipa unui spectacol TV senzaționalist coreean, cuplul Ji-Won și Sung-Ho.
Secretul pe care îl dezgroapă este mai profund și mai terifiant decât se așteptau… Sătenii par a fi chinuiți de apariția unei fete tinere, care pare a fi legată de evenimentele care au avut loc la castel. Preoții din sat încearcă să-și protejeze rudele de un rău de nedescris, care se revarsă asupra satului și vizitatorilor. Louis se confruntă cu o descoperire uimitoare și este forțat să accepte un secret înfricoșător pe care încerca să-l ascundă de la început.

Trailer oficial

Galerie foto

X