Posterul oficial

Detalii

Sâmbătă 20 octombrie
PREMIERĂ – COMPETIȚIA DE LUNGMETRAJ
Ora: 21.30

Regia: Thomas Aske Berg, Fredrik Waldeland
Cu: Thomas Aske Berg, Brigt Skrettingland, Kim Sønderholm
Gen: Comedie, Fantasy, Horror
Durata: 83 min.
Preț bilet: 10 lei

Q&A după film cu regizorul Thomas Aske Berg.

În această comedie cu elemente Horror şi acide accente satirice la adresa bigotismului creştin, Vidar (interpretat de regizorul şi scenaristul Thomas Aske Berg – premiul pentru cel mai bun actor la festivalul ‘FilmQuest’, SUA) a ajuns la vârsta de 33 de ani muncind la mica fermă de animale a posesivei sale mame.

Sătul de monotonia vieţii la ţară, naivul fecior se roagă obstinat pentru o existenţă vicioasă şi desfrânată, iar Domnul îi îndeplineşte dorinţa transformându-l într-un vampir insaţiabil care îşi satisface poftele carnale într-un mare oraş (Stavanger), în tandem cu cel care l-a transformat şi care pretinde că este Iisus. Are el acum, în ‘Sin City’, tot ce-a visat, atâta vreme cât îşi asamblează povestea retrospectiv stând culcat pe canapeaua psihiatrului său? Este oare Vidar Haar cu adevărat un vampir sau doar un schizofrenic?

Există totuşi o certitudine: originalitatea lui „Vidar the Vampire” rezidă tocmai în combinarea umorului absurd de realist cu specificul suprarealist al tipului de personaj făcut celebru de… Dracula, Prinţul Întunericului.

Trailer oficial

Galerie foto

X