Skip to main content
1-3 NOIEMBRIE 2024
CORESI SHOPPING RESORT,
ZONA PIAȚA CU COPACI
Activitate organizată în parteneriat cu Tricksters Club
Vineri: 18:00 - 22:00
Sâmbătă: 12:00 - 22:00
Duminică: 12:00 - 21:00

Te invităm să participi la Dracula’s Board Game Massacre, un eveniment de neuitat pentru pasionații de jocuri de societate din cadrul Dracula Fantasy Con! Eveniment găzduit de către Coresi Shopping Resort și premii speciale oferite de Book City și IntercomFilm!

Vino să te bucuri de 3 zile intense, pline de provocări și strategii. Fiecare joc pe care îl joci îți aduce puncte, iar cei care acumulează cele mai multe puncte până la final vor fi răsplătiți cu premii fabuloase!

Jucători ocazionali și începători sunt bineveniți!

Nu contează dacă ești un expert al jocurilor de societate sau un începător dornic să învețe! Participarea în competiție este opțională. Evenimentul este deschis pentru toți, iar pe parcursul celor 3 zile vei putea încerca o varietate de jocuri și vei putea învăța regulile de la voluntarii noștri și de la alți participanți.

Cum funcționează:

  • Joci cât de multe jocuri dorești în decursul celor 3 zile.
  • Fiecare sesiune de joc îți aduce puncte.
  • Participarea zilnică și la campionate îți aduce puncte bonus. La sfârșitul celor 3 zile, cei cu cele mai multe puncte vor câștiga premii!

Premii și Recompense:

Participanții care acumulează cele mai multe puncte vor avea șansa de a câștiga premii atractive oferite de Book City și IntercomFilm:

  • Premii pentru locurile 1, 2 și 3, fiecare recompensat pentru strategia și perseverența în competiție.
  • Locul 1 va primi titlul exclusiv de „Dracula’s Game Master
  • Premii suplimentare vor fi acordate și pentru performanțe deosebite în Provocările speciale care vor avea loc pe parcursul evenimentului.

Provocări speciale:

Pe lângă jocurile principale, în timpul celor 3 zile vor avea loc și campionate speciale pentru diverse jocuri de societate! Fiecare campionat va oferi premii separate și puncte adiționale pentru Dracula’s Board Game Massacre. Aceste campionate sunt șanse perfecte pentru a acumula și mai multe puncte și pentru a-ți crește șansele de a deveni marele câștigător!

De la clasicele Catan și Ticket to Ride Europa, până la jocuri mai noi și inovatoare, fiecare participant va avea ocazia să exploreze o varietate de jocuri care stimulează creativitatea și inteligența.

Evenimentul promovează o formă de divertisment activ și educativ, încurajând interacțiunea directă și cooperarea între participanți, indiferent de vârstă sau experiență.

Dracula însăși veghează asupra pieselor și doar cel mai iscusit va deveni stăpânul jocului! Sângele rece și mintea ascuțită te vor duce pe culmile gloriei.

Te așteptăm să fii parte din Dracula’s Board Game Massacre în cadrul Dracula Fantasy Con la Coresi Shopping Resort!

X