Skip to main content
1-3 NOIEMBRIE 2024
CORESI SHOPPING RESORT,
ZONA PIAȚA CU COPACI
VINERI, 1 NOIEMBRIE 2024:
17.00 – 22.00
SÂMBĂTĂ, 2 NOIEMBRIE 2024:
12.00 – 22.00
DUMINICĂ, 3 NOIEMBRIE 2024:
12.00 – 22.00

7 artiști grafici, fiecare cu un stil propriu, vă dau întâlnire la ediția din acest an a Dracula Fantasy Con. În ordine alfabetică, aceștia sunt următorii:

ALEXANDRA CARAS

Alexandra, om de 30 de ani, artist de 15. Am studiat grafica publicitară la UNAGE Iași, apoi am zburat din cuib cu gândul la o carieră în ilustraţia de carte, character design şi animaţie, carieră ce continuă şi în prezent. Mă atrag miturile, fantezia şi povestile, şi le explorez în arta mea cu fiecare ocazie, fie că e la muncă sau în timpul liber, pe care îl umplu cu proiecte personale, gaming sau filme.

DANIEL JOYNIEL

Sunt un ilustrator digital absolvent al UNArte București. Pasiunea pentru arta digitală mă îndeamnă să explorez tot ce are de oferit acest mediu, pe care îl folosesc pentru a ilustra personaje din serii anime și din jocurile FromSoftware. Îmi doresc ca să am ocazia să contribui la crearea și ilustrarea unor poveşti care să inspire alți oameni, așa cum lucrări care m-au marcat au contribuit să-mi urmez propriul drum artistic.

MIRCEA POP

Grafician, ilustrator de cărți, coperte, benzi desenate și ilustrații promoționale din 2014 pentru Grupul Editorial Art. În paralel, freelancer pentru agenții de publicitate, reviste online sau proiecte artistice independente.

SHIROHAKUNE

Sunt o artistă digitală ce a absolvit recent UNArte București, unde mi-am descoperit adevărata pasiune pentru crearea de benzi desenate cu personaje și povești proprii. Îmi place să explorez diverse stiluri artistice și să creez ilustrații inspirate din anime-uri si jocuri video. Jocurile din universul Soulsborne rămân cea mai puternică sursă de inspirație, stimulându-mi creativitatea și influențându-mi stilul artistic.

TUDOR VIDONI

Tudor Vidoni vine din Cluj-Napoca și este un nume cunoscut în lumea iubitorilor de bandă desenată din România, el fiind, printre altele, autorul albumului alb-negru „În întuneric”, apărut în 2022 și foarte bine primit de comunitatea de BD-fili din România.

XENIA

Sunt o artistă care aduce poveștile la viață prin pasiunea pentru desen.De când eram mică, desenul a fost cea mai mare sursă de bucurie și confort pentru mine. Dragostea pentru benzi desenate a început când am descoperit vechile reviste Pif ale mamei mele, pline de aventuri care m-au inspirat să creez propriile mele povești și personaje. Te aștept la Dracula Fantasy Con să-ți împărtășesc o frântură din lumea mea magică.

YUMEXOR

Artist digital specializat în fantasy și science fiction, a participat la concursuri artistice dedicate universului Warhammer 40k, unde a realizat lucrări digitale pentru grupuri de jucători Dungeons & Dragons și a colaborat la ilustrații pentru un joc indie „Beyond the Pale”. Stilul ei artistic cuprinde schițe, artă conceptuală și lucrări complexe. În ultimul timp s-a concentrat pe indie game developement pentru a-și lansa propriul joc în curând.

X