Skip to main content

În cele trei zile de Dracula Film Festival, iubitorii jocurilor video vor avea ocazia să joace 2 dintre cele mai în vogă jocuri pe calculator: Mortal Kombat 1 și LOL (League of Legends).

Vor avea loc concursuri, iar câștigătorii vor pleca acasă cu premii oferite de către
ASUS –  Republic of Gamers și Smart PC

Mortal Kombat

Mortal Kombat 1 este un joc de luptă din 2023 dezvoltat de NetherRealm Studios și publicat de Warner Bros. Games. Este a douăsprezecea ediție principală din seria Mortal Kombat, servind atât ca o continuare a Mortal Kombat 11, cât și ca a doua repornire a seriei, după Mortal Kombat. Experimentează brutalitatea caracteristică, bătăliile și personajele preferate de fani așa cum nu le-ai mai văzut niciodată!

În această ultima versiune, veți asista la debutul noilor Kameo Fighters. Jucătorii pot invoca personaje din această listă unică de luptători pentru a te ajută în lupta. Cu un gameplay reînnoit, MK1 este jocul perfect pentru jucătorii care caută acțiune palpitantă alături de o poveste cinematografică.

League of Legends

League of Legends este un joc online tip Multiplayer online battle arena, dezvoltat și comercializat de către Riot Games pentru Microsoft Windows și MAC OS.

League of Legends este un joc de strategie axat pe jocul în echipă, în cadrul căruia două echipe formate din cinci campioni formidabili se înfruntă pentru a distruge baza inamică. Alege unul dintre peste 140 de campioni, participă la faze epice, nimicește-ți adversarii și distruge turnurile inamice pentru a-ți asigura victoria.

Zona de gaming din cadrul Dracula Fantasy Con vă este oferită de ASUS –  Republic of Gamers și Smart PC

X