Skip to main content
DUMINICĂ, 29 OCTOMBRIE, ORA 18:00
INTERZIS SUB 18 ANI

Regia: Enzo Castellari (Dracula Count 2023)
Durata: 1h39 min.

INTRAREA GRATUITĂ

“Bastarzi lipsiţi de glorie” la Dracula Film Festival
„Inglorious Bastards”, o aventură prin infernul nazist

Regizat de maestrul Enzo G. Castellari, “Inglorious Bastards” („Quel maledetto treno blindato”, 1978) transpune spectatorii în mijlocul infernului WWII. Povestea urmărește o trupă de soldați aliați, condusă de carismaticul Lieutenant Yeager, încercând să captureze un tren nazist, înarmat până-n dinți și aflat într-o cursă nebună spre siguranța buncărului din Berlin.

Cu acțiunea sa haotică și umorul întrerupt de explozii și focuri de armă, filmul aduce un tribut fără menajamente curajului și determinării soldaților de pe front. Distribuția, condusă de Bo Svenson și Fred Williamson, aduce personaje memorabile într-o luptă contracronometru, în care fiecare secundă contează.

Regia meticuloasă a lui Castellari și montajul alert al secvențelor de acțiune duc spectacolul la cote înalte de intensitate și imersiune, transformând acest film într-un cult clasic al genului și un testament al măiestriei cineastului italian în a captiva și a încânta publicul cu o experiență cinematografică plină de adrenalină și emoție.

Ambele filme vor fi proiectate la cinematograful Astra din Braşov în data de 29 octombrie, de la ora 15:00 (Quel maledetto treno blindato) şi, respectiv, 18:00 (Inglourious Basterds).

GALERIE FOTO - VIDEO
X