Dracula Digital, o nouă provocare

Competiția Dracula Digital este organizată în cadrul evenimentului Dracula Film Festival, Ediția a V-a și se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 16 şi 29 ani din toată ţara, pasionaţi de film și fotografie. 500 de Euro – acesta este premiul oferit câștigătorului.

Participanții vor trebui să facă un scurtmetraj de maximum 3 minute, horror, SF sau fantasy. Înscrierile preliminare s-au desfășurat până pe 30 septembrie, pe site-ul www.draculadigital.ro. Apoi a urmat perioada de votare online. Filmul care la data de 7 octombrie 2017, ora 23:59, a înregistrat cele mai multe voturi din partea publicului și care a intrat automat în finală este „Repeat” de Andrei Toma.

Juriul, a trimis în finală următoarele 5 filme: „Poate nu exista accidente” de Claudiu Oprea, „6th floor” de SourMoon, „Jocul” de Marius Călin, „The Celtic Cross” de Andu Daniel Patache și „Pictura” de Oprea Catalin.

Competiția finală Dracula Digital are loc în perioada 18 – 22 octombrie 2017, la Brașov, în timpul festivalului. Atunci, cele șase echipe selectate vor realiza câte un film horror, SF, supranatural, thriller sau fantastic. Filmul va fi filmat cu telefonul mobil în orașul Brașov, cu o temă aleasă de juriu și va avea 3 minute. Filmele vor fi proiectate în cadrul festivalului, duminică, 22 octombrie 2017, iar câștigătorul va fi ales prin votul juriului.

Lasă un raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

X