Zombiology (Hong Kong, 2017)

Posterul oficial

Detalii

Sâmbătă, 21 octombrie
Ora 15.00
Teatrul Sică Alexandrescu
Competiția lungmetraj

Durata: 1 h 45 min
Preț bilet: 10 LEI
Gratuit pentru elevi, studenti, pensionari, persoane cu handicap, veterani de război, văduve de război
Proiecție specială în prezența regizorului Alan Lo (Hong Kong) / Q and A după film

Filmografie

Cu: Michael Ning, Louis Cheung, Cherry Ngan, Venus Wong, Carrie, Alex Man
Regia: Alan Lo
Producător: Clement Cheng

Lone (Michael Ning) și Yeung (Louis Cheung) sunt doi tineri excentrici și intempestivi care duc o viață nonconformistă. Ei se consideră eroi care pot salva pământul. Cu toate acestea, Lone nu poate face nimic în viață și lucrurile nu se întâmplă niciodată așa cum își dorește el.

Tragedia nu-l uită niciodată, s-a mutat brusc din locul în care a crescut; bunica sa Shan (Carrie Ng) are depresie cronică de ani de zile; tatăl său (Alex Man), care tocmai a ieșit din închisoare, este prea enervant să se înțeleagă cu el; în timp ce idolul său, o celebritate ce poartă numele de Shuen (Venus Wong) este departe de a fi accesibilă. Dimpotrivă, prietenul lui Yeung are o atitudine optimistă față de viață și dragoste la prima vedere a nepoatei lui Shan numită Yit (Cherry Ngan).
În această noapte, un monstru din animația preferată a lui Lone apare în oraș fără motiv, transformând oamenii în zombie. Izbucnirea acestei crize zombie este urmată de un haos larg răspândit. Tatăl lui Lone se află în afara orașului, călătorind cu Shan. Și Yit a dispărut. Lone își riscă viața să intre în orașul infectat pentru a escorta oamenii acasă în siguranță și, între timp, își dă seama că este pur și simplu un ratat și doar gura este de el. În cele din urmă, el decide să nu mai evite, ci să lupte împotriva zombilor în seara asta.

Trailer oficial

Galerie foto

X