Calup 1

At dawn (Franþa)

de Julien Trauman

Durata: 21.30

Trei adolescenți pleacă într-o barcă de la petrecerea lor de absolvire. A doua zi, pierduți pe mare, fără mâncare și fără adăpost nu pot spera decât la un miracol pentru a fi salvați

Limbo (Spania)

de Daniel Viqueira
Durata: 14:00

Xose nu s-a adaptat la viața sa de familie. Captiv într-un vortex de furie și distrugere are toate ocaziile pentru a regreta alegerile făcute.

Miliardar (Moldova)

de Evghenii Dudceac
Durata: 20:00

George, un țăran bătrân și uitat de lume constată că vespasiana lui din fundul curții îl poate teleporta în cele mai exotice locuri. Poate vizita Tokyo și Everestul, dar se poate oare oare abține de la gesturi necugetate?

Casa din ceþuri (Portugalia)

de Guilherme Daniel
Durata: 15:00

Un pelerin rătăcit ajunge la o casă aflată pe marginea unei prăpăstii. Un bătrân misterios îl primește înăuntru.

Ajutor, avem un gândac în pisicinã! (Spania)

de Christopher Cartagena
Durata: 21:47

Planurile de vacanță ale unei familii sunt date peste cap când descoperă un gândac gigantic în piscină.

Dupã cum am zis (China)

de Qi Yao
Durata: 9:50

Undeva într-un deșert, într-o zonă izolată, aflată sub controlul armatei trăiesc numeroase creaturi extraterestre.

Insanium (Portugalia)

de Rui Pedro Sousa

Durata: 17:36

Pe drumul de întoarcere de la cinema doi frați găsesc un cadavru în pădure. Era cineva cunoscut. Și începe să miște. Incidentul le va schimba viețile pentru totdeauna.

Calup 2 (nerecomandat sub 17)

Condiþii de laborator (SUA)

de Jocelyn Stamat
Durata: 16.30

Aflată în căutarea unui pacient muribund care-a dispărut din morga spitalului o doctoriță îîntrerupe un experiment ilegal.

The Dwarfs (Polonia)

de Piotr Sulkowski
Durata: 2:30

O adolescentă se trezește într-o casă de păpuși. Și constată, terorizată că un ochi gigantic se golbează la ea printr-o fereastră. Pe alt geam un nas gigantic o amușină. În jurul căsuței s-au strâns toți cei 7 pitici.

Nuntã mortalã (Franþa)

de Aurélien Digard
Durata: 17:42

La biserică o miresucă își pune rochia. Cavalerul de onoare și preotul, aflați pe drum constată că orașul s-a umplut de zombie. Trebuie să pună mâna pe arme și să o salveze pe miresucă.

Dupã Tristeþe (Portugalia)

de Guilherme Daniel
Durata: 15:00

O văduvă îndurerată se luptă cu acceptarea morții soțului. gesturile ei disperate vor duce la consecințe extrem de nefaste.

An Beanshi (Irlanda)

de Paddy Murphy
Durata: 4:15

Ce-ai faci când vezi o femeie frumoasă plângând la o petrecere? O întrebi dacă este OK? O urmărești în secret, să înțelegi ce i s-a întâmplat? Cât de departe ai merge după ea?

Fereºte-ne de rãu (Franþa)

de Matt Kassimo
Durata: 12:28

Angelica și Mihai rămân fără benzină undeva, la dracu-în-praznic. Satul aparent abandonat din apropiere pare părăsit, dar în birt este ceva lume. Și ceva pare-a prinde viață în jurul celor doi. Ar fi trebuit să-și asculte instinctul și să nu ceară ajutorul localnicilor dubioși.

Apostol (Brazilia)

de Marcos DeBrito
Durata: 13:55

Un bărbat fără cap aranjează cu grijă decorul: o masă întinsă, la care nu există participanți. Pentru ca totul să fie perfect bărbatul fără cap are nevoie de un cap. Repede, până la prima noapte cu lună plină.

Pãdurarii (Canada)

de Victor&Jodi Cooper

Durata: 4:15

În parcul național Slender Valley lucrurile o iau razna. Pădurarii Sherman și Lewis trebuie să rezolve disparițiile numeroase și să rămână în viață, în timp ce printre copaci ceva letal pândește flămând.