Sănătatea este pe primul loc!

Acest eveniment este organizat în conformitate cu noile reglementări în vigoare în ceea ce privește organizarea și desfășurarea de activității în cadrul cinematografelor și instituțiilor de spectacole.

Astfel, accesul la proiecțiile din cadrul festivalului se face în limita a maximum 50% din capacitatea maximă a sălii și cu purtarea măștii de protecție.

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Cei peste 5 ani vor purta mască.

Împreună ne asigurăm că evenimentul decurge în condiții de maximă siguranță și ne bucurăm de cinema!

COVID-19 REGULATIONS

In order to attend DRACULA FILM FESTIVAL screenings, you must provide one of the following:

  • Digital Vaccination Certificate
  • Immunity Certificate – If you had COVID-19 less than 6 months ago

Please wear a mask within indoor venues or any public crowded places!

Every person entering the festival area is asked to bring and wear a face covering, except for children under 5 years old. If you or a guest do not have one, it will be provided for you.

STAY SAFE AND ENJOY THE FESTIVAL!